Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, sağlıkçıların bayramını kutladı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karpuzlu Devlet Hastanesi idareci ve çalışanları, 112 Acil Servis İstasyonu, Toplum Sağlığı Merkezi ve eczacıların 14 Mart Tıp Bayramı'nı çiçek takdim ederek kutladı.

        Hastane hekimlerini ve çalışanlarını çalışma ortamlarında ziyaret eden Başkan Ozan, fedakârca yürütülen çalışmaları nedeniyle sağlık çalışanlarını kutlayarak 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik etti. Sağlıkçılara çalışmalarında başarılar dileyen Ozan, "Sağlık insan hayatının olmazsa olmaz kabul edilen bir değeridir. Başta doktorlarımız olmak üzere sağlık çalışanlarının emeği tartışmasız çok büyüktür. Bununla beraber halkımızın daha sağlıklı bir hayat sürmesini sağlamak, toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunmaktadır. Sağlıklı bir toplum oluşturulması adına her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın ortaya koyduğu çaba takdire şayandır. İnsanımızın sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle hizmet veren, her türlü sağlık mücadelesini olabildiğince çabuk ve geniş bir biçimde sürdürmeyi kendilerine ilke edinmiş başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının "14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, sağlığın korunması ve geliştirilmesi için yapacakları tüm çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        (MB-Y)

        14.03.2017 17:03:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler