Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstiklal Marşının kabulü programına yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. Yılı vesilesiyle Akyazı'da ki program yoğun ilgi gösterildi.

        Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi tarafından İstiklal Marşımızın Kabulünün 96. yılında Merhum İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u anlama vesilesiyle Kılıçoğlu Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve Sosyal İletişimci- Yazar Fatih Akbaba'nın konuşmacı olarak katıldığı programa ilgi yoğundu. Programa Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Garnizon Komutanı Yzb. Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili İshak Göz ve Akyazı Daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Gerçekleşen programda Eyüp Genç Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Emir Taha Selman Merhum Mehmet Akif'in "Uyan" adlı şiirini, yine Eyüp Genç Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Semanur Cihangir Merhum Mehmet Akif'in "Azimden Sonra Tevekkül", Eyüp Genç Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Ebubekir Kaya Merhum Mehmet Akif'in "Birlik" şiirini seslendirdi. Sosyal İletişimci- Yazar Fatih Akbaba'nın 'Mehmet Akif'i anlamak' isimli sunumun ardından program sona erdi.

        (RŞ-RFK-Y)

        14.03.2017 17:48:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler