Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazeteci Baki Serhat Kamış son yolculuğuna uğurlandı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde görev yapan basın mensubu Baki Serhat Kamış, 2 yıl önce yakalandığı interstisyel akciğer hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

        Kahta Yeni Mahalle Mezarlığı'nda Gazeteci Baki Serhat Kamış için cenaze töreni düzenlendi.

        Düzenlenen cenaze törenine Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel, Memur-Sen Temsilcisi Ali Deniz, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman ve ilçelerdeki basın mensupları ile birçok vatandaş katıldı.

        Tedavi gördüğü İstanbul Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Gazeteci Baki Serhat Kamış'ın cenazesi memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine getirildi. İkindi Namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığında cenaze defnedildi.

        11 yıllık evli olan ve 4 çocuk babası olan Baki Serhat Kamış, hayata gözlerini kapatmadan 3 gün önce sosyal paylaşım sitesi hesabından tüm sevenlerine helallik diledi.

        (HT-AHM)

        14.03.2017 18:31:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler