Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mudanyalı gençler tarihini yerinde öğreniyor

        (Fotoğraflı)

        Hakkı Ovatman

        BURSA (İHA) - Mudanyalı gençler, 'Gençlik Tarihini Yerinde Öğreniyor' etkinliği ile İstanbul'daki tarihi yerleri gezerek öğreniyor.

        Eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayan öğrenciler için tarihlerini yerinde öğrenmesi amacıyla İstanbul gezisi düzenlendi. Tek tek tarihi mekanları gezen öğrenciler, yetkililerden dinledikleri hikayeleri görme imkanı buldu. Program ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Mudanya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İzzet Dursun, "Biz gençler olarak yalnızca bugünün ortakları değil, yarının da mirasçılarıyız. Yarınlara güçlü adımlarla ilerlerken geçmişimizi ve ecdadımızın vermiş olduğu şanlı mücadeleyi tam anlamıyla öğrenmeliyiz. İnşallah bu gezilerimizi devam ettirerek geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (HK-AÇ)

        14.03.2017 20:16:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler