Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Messi'nin ayağı ameliyatla kesildi

        - Sakat doğan Messi isimli buzağıya operasyon düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ta sahibinin "Messi" ismini koyduğu üç günlük yavru buzağının, sakat doğması sebebiyle sol ön ayağı kesildi.

        Çaycuma ilçesine bağlı Gökçetabaklar köyünde ikamet eden 51 yaşındaki Cevat Akyüz, üç gün önce buzağı sahibi oldu. "Messi" adını koyduğu buzağının sakat olduğunu fark eden Akyüz, özet veteriner tıp merkezine geldi. Veteriner hekimlerin müdahale ettiği buzağıya lokal anestezi yapıldı. Eklem kemiğinde yaşanan sorun kilitlenme nedeniyle ameliyata alınan buzağının sol ön ayağı kesildi. Ameliyat sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Veteriner Hekim Önder Alkan, "Hayatına bundan sonra üç bacaklı olarak devam ettirecek. Uzun süre sonra meraya çıkabilecek. Ama hayatını devam ettirebilecek" diye konuştu.

        (OA-AY)

        15.03.2017 00:52:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler