Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünye'de 31 yıllık bina yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        ORDU (İHA) - Ünye'de 31 yıldır hizmet veren Ünye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binası 2017 yılı yatırım programına alındı.

        Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yetkin Esen ile birlikte yeni hizmet binası yapılacak olan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yerinde inceleme yaptı.

        Kaymakam Güney, 1985 yıldan bu yana 31 yıldır hizmet veren Ünye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binasının yeniden yapılması için yatırım programına aldıran Başbakan Yardımcısı Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a teşekkür etti.

        Müdürlüğün kiralanacak bir binaya taşınacak olmasıyla birlikte mevcut yerinde yeniden yapılacak olan hizmet binası alanında inceleme yapan Kaymakam Güney, "Ünye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü binası, 1964 yılında Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından o zaman ki adıyla Tarım, Orman ve Köyişleri Bakanlığı'na tahsis edilmiş olan arsaya kuruldu. Bina inşaatının yapımına 1984 yılında başlanılmış, 1985 yılında hizmete girmiştir. Bin 303 metrekare arsa üzerine kurulu bulunan betonarme ve yığma binada; 3 kat üzerine toplam 420 metrekare alanda hizmet verilmektedir. Hizmetlerin aksamaması için fiziki olarak yetersiz gelen binaya zaman içinde arşiv ve depo olarak kullanılan ek yapı da kullanılarak İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 58 personel ile faaliyetlerine devam etmektedir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2017 yılı yatırım programına alınan binamızın yenilenmesi ile ilgili çalışmalar başlatılmıştır" dedi.

        (HA-SLH)

        15.03.2017 09:48:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler