Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul hizmetlisine doğum günü sürprizi

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Manaz

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Seyitgazi İlçesi Kırka Şehit Halil Kara Çok Programlı Anadolu Lisesinde hizmetli olarak görev yapan aynı okul mezunu Ömer Soytürk'e okul yönetimi ve öğretmenler doğum günü sürprizi hazırladılar.

        Kırka Mahallesi yaşayan, ismini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektupla duyuran ve mezun olduğu okula hizmetli olarak göreve başlayan Ömer Soytürk'e okul yönetimi ve öğretmenler sürpriz yaptı. Hazırlanan doğum günü pastası birlikte kesilip yenirken, Soytürk'e iyi yıllar temennisinde bulunuldu.

        Böyle mutlu günümde kendisine unutmayan Okul Müdürü Mete Kurtoğlu ve öğretmenlere teşekkür eden Ömer Soytürk, "Hiç beklemiyordum ve çok duygulandım. Herkese teşekkür ederim" dedi.

        Kırka Şehit Halil Kara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Mete Kurtoğlu ise; ''Ömer aynı zamanda öğrencimizdi. Nasip oldu mezun olduğu okulu göreve başladı. Arkadaşlarımız tarafından, hatta Kırka'da herkes tarafından sevilen bir kardeşimizdir. Bizde yeni yaşını kutlama fırsatı bulduk'' diye belirtti.

        (SM-MET-Y)

        15.03.2017 10:40:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler