Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakamdan şehit ailelerine destek

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula Kaymakamı Osman Güven, "Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir" dedi.

        En son çıkarılan Kaymakamlar Kararnamesi ile göreve başlayan Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Muharip Gaziler Derneği üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Güven'in ziyaretinde, Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ve gaziler hazır bulundu.

        Ziyarette konuşan Kula Kaymakamı Osman Güven, "Vatanımız, bayrağımız ve milletimizin ilelebet korunması için canını feda eden şehitlerimize ve kanlarını akıtan gazilerimize müteşekkiriz. Fırsat buldukça şehit veya gazi ailelerinin evlerine ziyaretlerde bulunacağız. Sıkıntısı olan şehit ailelerini sıkıntılarını kaymakamlık olarak çözmeye hazırız. Şehit ve Gaziler Derneğimiz bizler için çok önemli. Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir." şeklinde konuştu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ise, Kaymakam Osman Güven'e iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

        (HY-SC)

        15.03.2017 11:32:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler