Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özaltun, pazarcı esnafıyla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezindeki pazar yerinde tezgah açan pazarcı esnafıyla buluştu.

        Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkan Vekili Ali Çankaya, Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, belediye meclis üyeleri ve bazı partililerle birlikte pazar yerini ziyaret etti. Hal İçinde tezgah açan pazarcı esnafıyla biraraya gelen, hayırlı işler dileğinde bulunarak taleplerini dinleyen Özaltun, 16 Nisan'da yapılacak referandum sürecinde de destek istedi. Parti teşkilatı mensupları ile birlikte pazar yerini gezerek hem esnafla, hem de pazara alışverişe gelen vatandaşlarla buluştuklarını anlatan Özaltun, "Vatandaşlarımıza diyoruz ki, Hollanda ve onun gibi ülkelere inşallah 16 Nisan'da gereken dersi hep birlikte sandıkta vereceğiz Allah'ın izniyle. Onlar artık ne olduklarını ortaya çıkardılar. Bizi istemiyorlar, ülke olarak bizim büyümemizi istemiyorlar. Demek ki, 16 Nisan'daki sandık onlar için önemli ki, 'evet' çıkmasını istemiyorlar. Kim istemiyor Hollanda istemiyor, Almanya istemiyor. Ama görüyoruz ki vatandaşımız 'biz bunlara gereken dersi sandıkta vereceğiz' diyor. İşte bu bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

        Öte yandan, bazı pazarcı esnafının Hal İçindeki pazar yerinin başka bir yere kaldırılacağına yönelik söylentiler dolaştığını aktarması üzerine Başkan Özaltun, "Burası pazar yeri olarak kalacak" dedi. Özaltun, "Burada bir düzenleme olur ama Beyşehir'in pazar yeri benim dönemimde burası olarak kalacak. Biz burada modernizasyonlar yapacağız. Ama sizler, vatandaşımızın geneli 'yok bizler bunu istemeyiz' derseniz, biz de istemeyiz. Burada şu olabilir, bir süreliğine tadilat nedeniyle başka bir yere kaydırılabilir, sonra tekrar buraya getirilir" diye konuştu.

        (ARÖ-FM-Y)

        15.03.2017 11:44:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler