Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'ya yeni İmam-Hatip Lisesi

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir süredir yapımı süren İmam Hatip Lisesi inşaatı yakında bitiyor.

        Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu ilçesi Selimiye Mahallesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan Altınordu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Beraberinde, Ordu Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı(YİKOB)'na bakan Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Yatırım ve İzleme Müdürü Namık Uzunlar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fahri Zaimoğlu, Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ile birlikte 32 derslikli Altınordu İmam Hatip Lisesi okul binası, 200 öğrenci kapasiteli yurt binası ve 450 kişilik spor salonundan oluşan eğitim kompleksinde incelemede bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, inşaatın son durumu hakkında ilgililerden ve yüklenici firma temsilcilerinden bilgi aldı.

        Selimiye Mahallesi'nde tamamlanma aşamasına gelen ve geçici kabulü yapılan Altınordu İmam Hatip Lisesi eğitim kompleksinin, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başında öğrenci alımına başlayacağını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Bu modern ve ileri teknoloji ile donatılan eğitim kompleksimiz, ilimizde tekli eğitime geçiş hedefimize önemli katkı sağlayacaktır. 32 derslik, büyük bir toplantı salonu, laboratuvar ve diğer idari birimlerden oluşan okul binasının yanında, 200 öğrenci kapasiteli yurt binası, 450 kişilik kapalı spor salonu ve geniş bahçesi ile eğitim alanında ilimize kazandırılan önemli bir hizmettir. Bu önemli eğitim tesisinin ilimize kazandırılmasında emeği geçen, katkısı bulunan, yapımına destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu İmam Hatip Lisesi okulu, öğrenci yurdu ve spor salonunda yaptığı incelemelerde gördüğü bazı eksikliklerin giderilmesi için de yetkililere ve yüklenici firma temsilcilerine talimat verdi.

        (MAK-SLH-Y)

        15.03.2017 12:35:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler