Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti sağlık çalışanlarını unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Referandum çalışmaları kapsamında 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Düzce'deki sağlık kuruluşlarına ziyaretleri gerçekleştirdi.

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ana Kademe İl Başkanları ile birlikte Düzce'deki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. İlk olarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesini ziyaret eden Keskin, Devlet Başhekim Ahmet Zengin ile görüşerek hastanenin eksiklikleri hakkında bilgi aldı ve en kısa sürede bitirilmesini istedi.

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet ardından Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine geçerek Başhekim Savaş Akça ile görüştü. Keskin, ardından Oray Diyaliz'e geçerek Orhan Aydın ile görüşerek Düzce'ye ve bölgeye yaptığı sağlık yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

        Ardından Düzce Hayri Sivrikaya Hastanesine geçen Keskin ve beraberindeki heyet, Servet Sivrikaya ile kurum hakkında görüştü. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Düzce'de sağlık alanında büyük bir atılım içerisindeyiz. Devlet Hastanemizi açtık. Daha da genişletmek istiyoruz. Rehabilitasyon Merkezini kuracağız. Özel hastanelerimiz var. Sağlık kuruluşlarının sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları da aşacağız. 17 Nisan tarihinden itibaren özellikle bürokrasi alanında daha etkili bir çalışma ortamı olacaktır. Tüm sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutluyorum" ifadelerinde bulundu.

        AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin'e Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

        (AY)

        15.03.2017 12:40:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler