Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gönen'de kariyer günleri düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Güler Kavak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Gönen ilçesinde Kariyer Günü etkinliği düzenlendi.

        Programa Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, Balıkesir İŞKUR Müdürü Nazım Balcı, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

        Moderatörlüğünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel'in yaptığı programa Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Gönen Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan, özel bir firma temsilcisi ve Eczacı Ataman Özbay ve gıda sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Gediz ise konuşmacı olarak katıldı.

        Programda ilk söz alan isim Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yardımcısı Murat Özcan oldu. Özcan konuşmasında İŞKUR'un çalışmalarından ve istihdama olan katkısından bahsetti. Ardından söz alan Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir girişimciliğin ve İŞKUR'un Türkiye için öneminden bahsederek öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

        Programda konuşmacılar girişimcilik, kendi iş deneyimleri, başarılı iş yaşamı için neler yapılması gerektiğine dair bilgi ve tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

        (GK-

        15.03.2017 13:04:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler