Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazaryeri'nde hayvancılar bir araya geldi

        - Bilecik Valisi Süleyman Elban;

        - "Hepimiz gelip geçiciyiz, ama bu yatırım burada baki kalacak''

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Valisi Süleyman Elban, Pazaryeri ilçesinde faaliyet gösteren hayvancılık sektöründeki iş adamlarıyla bir araya geldi.

        Vali Elban, Kınık Köyü'ndeki toplantıda, Bilecik ve ilçelerinde arazi kaynaklarının dikkatli kullanılması gerektiğini belirterek, karar verirken de verimin fazla olduğu yöne bakarak adım atılmasının doğru olacağını vurguladı. Bilecik'in kalkınması, tanıtılması, istihdamın, gelir düzeyinin artırılması ve insanların hayatının kolaylaştırılması yönünde yapılması gerekeni yapmaya gayret gösterdiğini ifade eden Vali Elban, ''Hazırlanan, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini inceledim. Bu işte ast olan paydaş konumundaki üreticinin, yatırım yapacak olan iş adamının düşüncesi. Yatırımcılar, ilimizi ve Pazaryeri ilçemizi bu tür yatırımlar için rantabl görürler mi? Burada hep birlikte karar vermemiz gerekiyor. Burada bir yatırım yapacaksak, sonuç almak için birlikte çalışmaya başlayalım. Burada ortaya koyacağımız fikirler, bu alanın ve ilçemizin kaderi olacak. Hepimiz gelip geçiciyiz, ama bu yatırım burada baki kalacak'' dedi.

        Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın da projenin ilçe çiftçisinin gelir ve refah seviyesini artıracağına inandığını belirterek, proje hakkında sunum yaptı.

        Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mefail Ateş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ile yatırımcıların katıldığı toplantı, talep ve görüşlerin sunulmasıyla sona erdi.

        (CKT-CY-Y)

        15.03.2017 13:18:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler