Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan Hastane'ye kutlama ziyareti

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ömer Halisdemir Eğitim Araştırma hastanesini ziyaret etti, sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı.

        Belediye Başkanı Akdoğan 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Ömer Halisdemir Eğitim Araştırma ve Niğde Özel Hayat Hastanesi'ni ziyaret etti. Akdoğan'ın yaptığı ziyarete İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir de eşlik etti.

        Belediye Başkanı Akdoğan odaları tek tek dolaşarak sağlık personeliyle selamlaştı. Hastane personeli haricinde muayene olmak için hastaneye gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Akdoğan onların talep ve isteklerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Başkan Akdoğan sağlık personelinin bayramını kutlayarak günün anısına karanfil hediye etti.

        Ömer Halisdemir Eğitim Araştırma ve Özel hastanelerin yönetimini de ziyaret eden Başkan Akdoğan hastane yönetiminin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden sağlık personeli Başkan Akdoğan'a teşekkür etti.

        (SK)

        15.03.2017 13:28:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler