Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kalın'a 'Evet' yazılı pasta sürprizi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ak Parti Teşkilatı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine katılan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, pasta sürprizi ile karşılaştı.

        Seyitgazi vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kalın, Cumhurbaşkanlığı sisteme ilişkin yöneltilen sorulara yanıt veriyor. Bu kapsamda Manaz ailesinin evine misafir olan Başkan Kalın, referandum sürecini anlatarak; ''Güçlü Türkiye Güçlü Seyitgazi için 'Evet' diyoruz. Şimdi vatandaş bize soruyor, yeni anayasa ile ne olacak? Güçlü bir Türkiye ve dolayısıyla güçlü bir Seyitgazi; modern bir kent büyüyen bir şehir için evet diyoruz. Kesintisiz istikrarın sağlanması için, hızlı ve etkili yürütme için, vesayet odaklarının tasfiyesi için, siyasette birlik ve beraberliği artırmak, erken seçimleri tarihe gömmek için, ülkemizde kutuplaşmaları azaltmak ve uzlaşma anlayışının sağlanması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine evet diyeceğiz'' diye belirtti.

        Seyitgazi AK Parti İlçe Başkanı Zekai Tunç ise; ''Ülkemiz için çok önemli bir seçime gideceğiz. Çok şükür Seyitgazi'de sahaya inerek çalışmalarımıza başladık. Mahalle ziyaretleri, ev ziyaretleri, vatandaşlarımız ayağına giderek sorunlarını dinliyor, 16 Nisan Referandum seçimi ile ilgili destek istiyoruz.Çok şükür ki gittiğimiz her yerde Seyitgazi 'Evet' diyor'' diye belirtti.

        Pasta sürprizi

        Başkan Kalın, ziyaret ettiği Manaz ailesinin evinde pasta sürprizi ile karşılaştı. Ailenin kızı olan Seyitgazi İmam Hatip Lise 1 sınıf öğrencisi Ayşe Hacer Manaz, yaptığı ve üzerinde 'Evet' yazılı pastayı konuklarına ikram etti. Bu jest karşısından duygulanan Başkan Kalın; ''Evladımızın bu jesti bizleri duygulandırdı. Biz onların geleceği ve yarınları için çalışıyoruz'' diye belirtti.

        (SM-Y)

        15.03.2017 13:34:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler