Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" Van finali yapıldı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Genç Bilaller Ezan Okuma" yarışmasının Van il finali yapıldı.

        Edremit Mizancı Murat Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Şabaniye Hacı Ömer Camiinde 21 imam hatip lisesinin katılımıyla gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Gezici, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Ermiş, il ve ilçe müftülüklerinin yanı sıra Yüzüncü Yıl Üniversitesinden akademisyenler ve değişik okullardan çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

        Burada konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Gezici, "Ezanı güzel okuma il finalimizi gerçekleştirmiş olduk. Sonuçların genç Bilallerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle bu yarışmaya genç Bilallerimizi yetiştiren hocalarımıza, emekleri için teşekkür ediyorum. Buradan çıkan sonuç ne olursa olsun, sizlerin buraya katılmanız bile bizler için büyük bir onurdur. Gelecek nesillerimizin bu yarışmalara ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etmiştir. Bu vesile ile tekrar yarışmada emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

        Yarışma sonucunda Hüseyin Çelik AİHL öğrencisi Diyar Karabey birinci olurken, Van Merkez AİHL öğrencisi Ömer Faruk Kulaz ikinci, Erciş Tevfik İleri AİHL öğrencisi Muhammed Onur Nas ise üçüncü oldu. Yarışma sonucunda tüm öğrencilere çeşitli ödüller dağıtıldı.

        (MSA-Y)

        15.03.2017 14:12:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler