Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odabaş'ın katkılarıyla yoğun bakım ünitesi kapasitesi iki katına çıkıyor

        (Fotoğraflı)

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yeni doğan Yoğun Bakım Ünite kapasitesinin iki katına çıkarılması ile ilgili yatırımı yapmayı hayırsever Avukat Ali Osman Odabaş üstlendi. Protokol BEÜ Rektörü Prof.Dr. Mahmut Özer ve Avukat Ali Osman Odabaş tarafından imzalandı.

        Batı Karadeniz Bölgesinin 3. Basamak en büyük referans merkezi olan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Zonguldak ve Batı Karadeniz bölge halkına en kaliteli hizmeti vermeye devam ediyor. Hayırsever Ali Osman Odabaş'ın katkılarıyla hizmet kapasitesi iki katına çıkacak olan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinin sadece Zonguldak için değil çevre iller için de önemli bir boşluğu doldurması bekleniyor. Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ile Avukat Ali Osman Odabaş arasında Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde protokol imza töreni düzenlendi.

        Protokol imza töreninde hayırsever Avukat Ali Osman Odabaş üniversitenin gelişmesi için yapılan her çalışmaya destek verdiklerini belirterek şunları söyledi:

        "Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak'ın ve Batı Karadeniz'in en önemli üniversitelerinden birisi ve sağlık alanında da hem ilimizin hem de Batı Karadeniz'in göz bebeği konumundadır. Tüm kampüslerdeki büyümesi, yaptığı yeni yatırımlar bizleri ziyadesiyle mutlu etmekte ve gururlandırmaktadır. İlk günkü heyecanıyla çalışmalarına devam eden ve üniversitemizin bu noktaya gelmesinde büyük emekleri olan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer'e şükranlarımı sunuyorum. Bu büyümede bizim de bir katkımız olsun istedik. İnşallah üniversitenin kapasitesinin artmasıyla daha çok yavrumuz buradan hizmet almış olacak. Biz de bundan dolayı kendimizi mutlu hissedeceğiz. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

        İmza töreninde açıklama yapan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi:

        "Bülent Ecevit Üniversitesi olarak kalite odaklı büyümemize tüm kampüslerimizde ve tüm hizmet alanlarımızda devam ediyoruz. Bilindiği gibi Üniversitemiz Batı Karadeniz Bölgesinin en nitelikli sağlık hizmeti sunucularından bir tanesidir. Bu özelliğini her geçen gün kapasite ve hizmet çeşitliliğimizi artırarak güçlendirmek istiyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor. Bu bağlamda sadece Zonguldak için değil Batı Karadeniz Bölgesi için de çok önemli katkıları olan Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitemizin kapasitesini iki katına çıkartmayı planlamıştık. Konuyu üniversitemizin çok değer verdiğimiz bir hayırseveri ve paydaşı olan Avukat Sayın Ali Osman Odabaş'a açtığımızda büyük bir heyecanla katkı vermek istedi. Kendilerine müteşekkirim. Çaycuma kampüsümüzün büyümesinde ve ilave birimlerin yapılmasında da çok önemli destekleri ve katkıları olmuştu. Bugün 14 Mart Tıp Bayramında bu protokolü imzalamaktan büyük bir mutluluk duydum. Bu vesile ile tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Değerli katkıları için Sayın Ali Osman Odabaş'a şahsım ve üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum. Süreci başarıyla yürüten Doç. Dr. Bekir Hakan Bakkal'ın şahsında Başhekimliğimizin tüm yöneticilerini ve Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi sorumlusu Doç. Dr. Cumhur Aydemir'i kutluyorum. Yeni yapılacak ünitenin hayırlı olmasını diliyorum."

        Protokolün imzalanmasından sonra Rektör Özer, Avukat Ali Osman Odabaş ve Başhekimlik yöneticileri birlikte yeni ünite yerini ve çocuk servisini gezdiler.

        (SÖ-SÖ-Y)

        15.03.2017 14:49:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler