Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köprüköy'de göreve başlayan 11 korucu yemin etti

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Kaya

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Köprüköy ilçesinde eğitimini başarıyla tamamlayan 11 köy korucusu yemin ederek göreve başladı.

        Eğitimlerini başarı ile tamamlayan 11 güvenlik korucusu, Köprüköy Kaymakamlığı Hükümet Konağı Toplantı Salonunda düzenlenen yemin töreninde Türk Bayrağı ve silahların bulunduğu masaya ellerini koyup yemin ederek görevlerine başladı. Göreve yeni başlayan korucular, Jandarma ile birlikte bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapacak.

        Düzenlenen yemin törenine Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkan Vekili Doğancan Dağdemir, İlçe Jandarma Komutanı Çağlar Özdemir, İlçe Emniyet Amir Vekili Yücel Arpacı ve korucular katıldı.

        Törende açılış konuşmasını yapan Kaymakam Osman Bilici, yemin eden ve göreve başlayan koruculara yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Göreve yeni başlayan korucuların, diğer korucular ve Jandarma ile birlikte bölgenin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görevinin başında olacağına vurgu yapan Kaymakam Bilici,"Yemin ederek göreve başlayan korucular, bir güvenlik birimi olarak faaliyet yürütecek. Her biri, gece-gündüz demeden jandarmamızla birlikte aktif bir şekilde hareket edecek. Ayrıca korucular, bir güvenlik birimi olmaları dolayısıyla görev yaptıkları bölgelerde tutum ve davranışlarıyla da örnek olacaklar. Bu vesileyle korucularımıza görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

        (SK-AT-Y)

        15.03.2017 14:56:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler