Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Atatürk Anadolu Lisesinde Opera Tanıtım Günleri

        (fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesinde "Opera Tanıtım Günleri" kapsamında Bafra Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret eden Samsun Devlet Opera ve Bale Sanatçıları, okul öğrencilerine opera sanatını tanıtarak, okul öğrencilerinin de katıldığı mini bir konser verdiler.

        Samsun Devlet Opera ve Bale sanatçıları Özgün Çoşkuner, Gamze Barhan, Gülay Çetin, Ali İbrahim Tuluk, Dinçer Gökçe öğrencilere opera sanatının temelini oluşturan sesler ve özellikle temel insan sesleriyle ile ilgili bilgiler verdiler. Etkinlik kapsamında keyifli anlar yaşandı. Özellikle Türk halk müziği eserlerinin opera sanatçılarının yorumlaması öğrenciler tarafından beğeni ile karşılandı. Merak ettikleri soruları opera sanatçılarına soran öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

        Konser sonunda öğrenciler, opera sanatının, bilinenin aksine duyguların dışa yansıtılmasında ve ifade edilmesinde etkili ve eğlenceli olduğu söylediler.

        (ŞU-SLH-Y)

        15.03.2017 15:02:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler