Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        31 milyonluk yatırımın sözleşmesi imzalandı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir belediyesi tarafından Malkara ilçesi Çavuşköy mevkisinde yapılması planlanan 31 milyon 671 bin ihale bedeli olan et kombinasının sözleşmesi imzalandı.

        Sözleşme imzaları Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile ihaleyi alan firma FFK Mühendislik yetkilileri tarafından atıldı.

        İmza töreninde, Başkan Albayrak'ın yanı sıra Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Atabey Baytöre, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan ile Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan da yer aldı.

        Belediyeden yapılan açıklamada, inşa edilecek Et Kombinası Tesisinin, birinci veya ikinci sınıf mezbahaya ilaveten, içerisinde et parçalama ve mamul madde üretim tesisi ile bu tesislerin tamamlayıcısı durumunda olacağı ve 13 Eylül 2018'de teslim edileceği kaydedildi.

        Toplam inşaat alanı 8 bin 600 metrekareden oluşacak kombinada, kesimhane, padak, soğuk hava depoları, nakliye kısımları, et işleme alanları, yemekhane ve soyunma odaları bulunacağı belirtildi.

        (YG-MEF-Y)

        15.03.2017 15:50:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler