Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz;

        - "Cumhuriyet ve Bayrak hepimizin ortak değeri"

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Referandum çalışmalarına Köteyli, Yeniköy ve Eski Kuyumcular Mahallesi'nde devam eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "evet" için destek isteyerek, "Türkiye Cumhuriyeti ve Ayyıldızlı Türk bayrağı hepimizin ortak değeri" dedi.

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 16 Nisan'da yapılacak referandum için saha çalışmalarına dün Köteyli ve Yeniköy mahallelerinde, bugün sabah ise Eski Kuyumcular Mahallesi'nde devam etti. Teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, Türkiye'nin 16 Nisan'da sandığa gidip önemli bir tercihte bulunacağını vurgulayarak, "Türkiye Cumhuriyeti ve Ayyıldızlı Türk bayrağı hepimizin ortak değeri" dedi.

        Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin, Türkiye'nin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini pekiştirerek, hedeflerine ulaşma noktasında verdiği mücadeleyi güçlendireceğini söyleyen Yücel Yılmaz, yeni sistem ile Meclis ve yargının görevlerinin yeniden tanımlanacağını ve bu kurumların güçlendirileceğini belirtti.

        Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçiminin 5 yılda bir yapılacağını, yasama ve yürütme arasında karşılıklı bir denge sisteminin kurulacağını söyleyen Yılmaz, güvenoyu kaynağının da artık halk olacağını vurguladı.

        (TS-

        15.03.2017 15:58:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler