Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karacabey'in kırsal mahallerine yatırım

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Karacabey Belediyesi'nin kırsal mahallelere hizmetleri devam ediyor.

        Çavuşköy'de Düğün Salonu, köy kahvesi, misafirhane, mezarlık duvarları ve kapısı, din görevlisi lojmanı, sağlık ocağı ve cami tadilatı gibi projelerin açılışı yapıldı. Törene Çavuşköylü vatandaşların yanı sıra Belediye Başkanı Ali Özkan, Garnizon Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, siyasi parti temsilcileri katıldı. Seçim vaatleri arasında bulunan bütün hizmetleri bir bir gerçekleştirdiklerini dile getiren Ali Özkan, kırsal mahallelerde peş peşe geçirilen tesislerin büyük memnuniyetle karşılandığını söyledi.

        Geniş bir bölgeye yayılan ve sürekli büyüyen bir ilçe olan Karacabey'de, topyekûn bir kalkınmayı hedeflediklerinin altını çizen Özkan, 64 kırsal mahallede refah seviyesini yükselteceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından hizmetlerin toplu açılışı yapıldı.

        (MŞ)

        15.03.2017 16:08:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler