Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akşehir'de deprem ve yangın tatbikatı

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde bulunan Anadolu Lisesinde Sivil Savunma Haftası dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Akşehir İtfaiye Merkezi ekipleri tarafından deprem anında yapılacaklar ve yangına müdahale hakkında eğitim vermek amacıyla deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

        Düzenlenen tatbikatta çalan alarmla öğrenciler deprem olduğu sırada sıralarının yanına çökerek kendilerini nasıl koruyacaklarını öğrendi. İkinci alarmda ise, öğrencilerin okul binasını düzenli bir şekilde boşaltmaları sağlandı. Tatbikatın son bölümünde ise alev almış bir LPG tüpünün söndürülmesi ve yakılan ateşe yangın tüpleri ile müdahale uygulamalı olarak gösterildi. Okul yönetiminden yapılan açıklamada tüm yardım ve desteklerinden dolayı Akşehir İtfaiye Merkezi ekibine teşekkür edildi.

        (CF-FM-Y)

        15.03.2017 16:32:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler