Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        '102'inci Yılında Çanakkale Harekâtını Hatırlarken' paneli

        (Fotoğraflı)

        Murat Yüksel

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Atatürk ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi'nin (AÇASAM) hazırladığı '102'inci Yılında Çanakkale Harekâtını Hatırlarken Paneli' Çimenlik Kale Komutanlığı içerisinde bulunan Yüzbaşı Ahmet Saffet Konferans salonunda gerçekleşti.

        AÇASAM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Karataş'ın başkanlığında gerçekleşen panelde Yrd. Doç. Dr. Mithat Atabay, Barbaros Hayrettin Seyir Subayı Mehmet Fahri Bey; Doç. Dr. Muhammet ERAT, 1' Dünya Savaşı Öncesi Osmanlı Kamuoyu ve Dünya Savaşına Girişi; Yrd. Doç. Dr. Ahmet Esenkaya, 18 Mart'ın Görgü Şahitleri; emekli öğretim görevlisi Kenan Çelik, 1'inci Dünya Savaşı Öncesi Avrupa'nın Durumu başlıklı bildiri konuşmalarını yaparak konu ile ilgilenen ve etkinliğe katılım sağlayan davetlilere Çanakkale Savaşları'nın farklı yönlerini aktarmaya çalıştılar. Etkinlik, panel başkanı Doç. Dr. Murat Karataş'ın konuşmacılara plaket takdimi ile sona erdi.

        (GD)

        15.03.2017 17:56:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler