Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazar Ormanoğlu Şanlıurfa'da okurlarıyla buluştu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi, Yazar Hacı Ormanoğlu'nu Şanlıurfa'da kitapseverlerle buluşturdu.

        Haran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölümü tarafından Osmanbey Kampüsünde düzenlenen kitap tanıtımı ve imza günü programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

        Kurduğu dernek ile hayırseverlerin gönderdiği giyim ve kırtasiye malzemesini köy okullarında okuyan öğrencilere ulaştırmasıyla da tanınan öğretmen Ormanoğlu, 11 yılda 23 bin öğrenciye destek olduklarını söyledi.

        "Öğrencilerinizi en iyi şekilde yetiştirin"

        İmza gününde öğrencilerle buluşan Ormanoğlu, öğretmenlere seslenerek, "çocuklar sizin hareketlerinizle yetişecekler. Onları en iyi şekilde yetiştirmek sizin üzerinize borçtur. İncitici söz, bağırma, kötü davranma, dayak çocukların zihninde büyük yaralar açıyor. Her zaman arkadaşça onlara yaklaşın. Ülkemizi çocuklarımıza emanet edeceğiz. Emaneti ehline vermek için çocukları sevgimizle donanımlı yetiştirelim. Fedakarlık gösterip en iyi şekilde görevimizi yapacağız ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştireceğiz. Çünkü onlar her şeyin en iyisine layık" ifadelerini kullandı.

        Eğitim Fakültesi dekan yardımcısı Doç. Dr. Mahmut Işık tarafından Hacı Ormanoğlu'na hediye takdimi yapılmasının ardından program, yazar öğretmen Hacı Ormanoğlu'nun kitaplarını, öğrenciler için imzalamasıyla son buldu.

        (BB-SD-Y)

        15.03.2017 19:24:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler