Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmancık'ta 3. etap TOKİ Konutları Yapılacak

        (Fotoğraflı)

        İsmail Kabakdere

        ÇORUM (İHA) - Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından Koyunbaba TOKİ Konutlarının da resmi başvurusunu yaptı.

        Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Koyunbaba Mahallesine yapılması planlanan TOKİ konutları için Başbakanlık Toplu Konut İdaresine resmi başvuru yaptıklarını kaydetti.

        İnşaatı devam eden 198 konutluk Gemici TOKİ Konutlarının yıl içerisinde teslim edileceğini belirten Karataş, Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları ve Koyunbaba TOKİ Konutları için de resmi sürecin başladığını ifade etti.

        3 yılda üçüncü TOKİ Projesini başlattıklarını ifade eden Başkan Karataş, "İlçemizde konut ihtiyacının karşılanması, özellikle dar gelir grubundaki vatandaşlarımızın konut erişiminin sağlanması için TOKİ ile çalışmalar yaptık. İlk olarak Gemici TOKİ konutları projesine başladık. 198 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. İnşallah yıl içerisinde hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz. Yoğun talepler üzerine Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları ile Koyunbaba TOKİ konutları projelerini hazırladık. Bu iki projenin de resmi başvurusunu yaptık. İnşallah kısa sürede içerisinde resmi başvurular alınmaya başlanacaktır. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

        Belediye Başkanı Karataş, TOKİ Projelerinin seçim beyannamesinde de yer aldığını ifade ederek verilen bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

        (İK-BÖ)

        15.03.2017 19:43:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler