Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakamı Kırlı'dan aile destek merkezine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, aile destek merkezindeki kadın kursiyerleri ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

        Kursiyerlerle sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Kırlı, aile destek merkezinin çalışma ortamının daha iyi olması için çaba göstereceklerini söyledi. Kaymakam Kırlı, "Bayanlarımız gelsin. Hem ev ortamından uzaklaşmış olurlar, hem kendisi için bir değişiklik olacaktır. Bu anlamda sadece Malazgirt'te değil Türkiye genelinde bunu önemsiyoruz. Bu merkezlere olan desteklerimiz her zaman devam edecektir. Aile destek merkezlerinin bölge kadınları için de faydalı olacağına inanıyorum. Boş zamanlarını evde geçiren bayanlarımız, başta okuma yazma kursları ve diğer el beceri ve mesleki kurslara katılarak hem kendilerini geliştirecekleri gibi sosyal çevre edineceklerdir. Kurslara katılarak büyük bir emek ve sabır gösteren tüm kursiyerlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

        Aile destek merkezindeki sınıfları dolaşan Kaymakam Kırlı ve eşi Sevil Kırlı, ihtiyaç ve eksikleri tespit ederek tamamlanması konusunda talimat verdi.

        Malazgirt Aile Destek Merkezinde toplam 60 bayan kursiyere 3 usta öğretici tarafından çeşitli kurslar verildiği belirtildi.

        (VE-MSA-Y)

        16.03.2017 09:25:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler