Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suçıktı yeni yüzüyle hizmet verecek

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Belediyesi tarafından önümüzdeki yıl yapılması planlanan rekreasyon projesi öncesi Suçıktı Mesire Alanı'nda tadilat başladı. Suçıktı'nın işletmesini de yeni dönemde Dursunbey Belediyesine bağlı şirket sürdürecek.

        Dursunbey'in en önemli turistik yeri Suçıktı Mesire Alanı'nda Dursunbey Belediyesi tarafından tadilat çalışmaları başladı. Doğal güzelliği bozmadan önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan Suçıktı rekreasyon projesi öncesinde bu yıl tadilat çalışması başlatan belediye ekipleri, görselliği bozulan bir çok yerde tamirat işlemi başlattı. Özellikle Suçıktı girişinde başlatılan çalışma kapsamında otopark alanı genişletiliyor.

        Öte yandan sözleşme süresi biten Suçıktı aile çay bahçesi bölümünün işletmesini de Dursunbey Belediyesine bağlı Orman Ürünleri A.Ş şirketi yürütecek. Yeni bir anlayış ile hizmet verecek olan Suçıktı'da tüm masa, sandalye ve diğer hizmet ürünleri yenilenecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, tadilatı devam eden alanlarda doğallığın bozulmadan çalışmaların sürdürülmesi talimatını verdi. Suçıktı'nın üst kısmında bulunan piknik alanının genişletileceğini ifade eden Başkan Bahçavan, bu kısım ile ilgili de peyzaj mimarı ve mühendislerden çalışma yapmaları talimatını verdi.

        Suçıktı'da süren çalışmalar hakkında konuşan Başkan Bahçavan; "Bilindiği üzere Suçıktı Dursunbey açısından çok önemli bir değer. Bu önemli değere belediye olarak bizde sahip çıkmak istedik. Burayı yıllardır özel işletmeciler işletmekteydi. Yapılan sözleşme bu yıl itibari ile son buldu. Bizde Dursunbey Belediyesi olarak bu değerimize sahip çıkmak Suçıktı'ya gelen misafirlerimize daha kaliteli hizmet vermek amacı ile buranın işletmesini Belediyemiz bünyesinde ki şirketimize devrettik. Bir iki ay sürecek olan tadilatın ardından burayı Mayıs ayı içerisinde tam anlamı ile hizmete açmayı planlıyoruz. Suçıktı'da yaptığımız işletme değişiminin yanında yapısal bir takım değişikliklerimiz de olacak. Bu kapsamda Suçıktı'nın girişini yol seviyesine indirdik. Burada belli bir alana kadar araç parkı planlıyoruz. Suçıktı'nın giriş tagını da daha görsel bir şekilde farklı bir noktaya koyacağız. Ziyaretçilerimiz bu yıl daha görsel ve daha kaliteli bir hizmet anlayışı içinde olan Suçıktı görecekler" dedi.

        (HD)

        16.03.2017 09:32:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler