Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Usta OSGB ailesi geleneksel kahvaltıda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde faaliyet gösteren Usta OSGB ailesi geleneksel kahvaltı etkinliğinde stres attı.

        Kuşadası'nda faaliyet gösteren Usta Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi'nin (OSGB) çalışanları, eşleri ve çocuklarına yönelik olarak gerçekleştirdiği geleneksel kahvaltı buluşması bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Geniş bir katılımla gerçekleşen etkinliğe Usta OSGB Muhasebe Sorumlusu Sümeyra Biçer, iş yeri hekimi Şener Özgenlik, hemşireler Ayla Akman, Belgin Bayram ve Seval Özcan, büro personeli Ahmet Gültekin, iş güvenliği uzmanları Özge Erten ve Mustafa Bayman ile personelleri eşleri ve çocukları katıldı.

        Eğlenceli ve keyifli bir ortamda geçen Usta OSGB geleneksel kahvaltı buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Günlük yaşamın koşuşturmasından uzaklaşan firma ailesi birlikte stres attı.

        (MB-Y)

        16.03.2017 09:39:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler