Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Ömer Halisdemir parkı hizmete girdi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde 15 Temmuz'un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir'in isminin verildiği park açıldı.

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 15 Temmuz'un başkahramanı şehit Ömer Halisdemir'in ismini Sugözü Mahallesi'ne yeni yapılan parka verdi.

        5 bin 770 metrekare alana inşa edildi

        Alanya Belediyesi tarafından Sugözü Mahallesi 610 Cadde'ye yapılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı, 5 bin 770 metrekarelik alana inşa edildi. Yeni yapılan parkta çocuklar için her şey düşünülürken, aileler için de piknik alanları ve dinlenme bankları yapıldı.

        Satranç masaları olacak

        Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nda çocuk oyun grupları, spor aletleri ve basketbol sahasının yanı sıra çocuklar için oluşturulan özel alanda satranç masaları da olacak. Ahşap alanı tamamen oluşturulan satranç alanına, özel olarak hazırlanan satranç masaları da önümüzdeki günlerde eklenecek. Parka renk katması beklenen bir başka yapı ise çardak unsuru olacak. Hem çocukların hem de ailelerin dinlenme alanı olarak kullanabileceği çardağın da önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanarak hizmete sunulacağı açıklandı.

        Yücel: "Hizmetlerimizle birlikte değerlerimizi de yaşatmaya devam edeceğiz"

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nın 7'den 70'e bütün vatandaşlara hizmet edeceğini söyledi. Başkan Yücel, "Alanya Belediyesi olarak hem çocuklarımıza hem de vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Son olarak Sugözü Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parkımızı hizmete sunduk. Hizmetlerimizle beraber şehrimizin ve ülkemizin değerlerine de sahip çıkıyoruz. Bu bağlamda Şehit Ömer Halisdemir'in ismini bu parkımıza verdik. Parkımızın çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        16.03.2017 09:49:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler