Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kangal Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurulu yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Kangal Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 yılı genel kurulu yapıldı.

        Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Bölge Birliği Başkanı Yüksel Demirgil'in divan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Demirgil,"Esnaf ve sanatkarlarımıza Sivas merkezinde olduğu gibi bölge birliğimiz aracılığıyla ilçelerimizde de düşük faizli kredi imkanı sağlıyoruz. Bankalara oranla daha avantajlı olan kooperatif kredilerinde 1 yıllık kredi faiz oranımız yüzde 4, bir yılı aşan kredilerde yıllık faiz oranımız yüzde 5 olarak uygulanmaktadır. Bu faiz oranları ile kredi kullandıran Türkiye'de başka bir kurum ya da kuruluş bulaşmamaktadır. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın kooperatifler aracılığıyla kredi kullanmaya davet ediyorum" dedi.

        Kangal Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Taşlık kooperatifin faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili üyelere bilgiler aktarırken, genel kurulda yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ile denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından, bilanço ve gelir gider tabloları okundu.

        Okunan raporlar ve hesaplar müzakere edildikten sonra yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. 2017 yılı bütçesi görüşülerek karar bağlanmasının ardından genel kurul toplantısı sona erdi.

        (UY-Y)

        16.03.2017 10:40:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler