Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Voleybol mahalli ligi şampiyonları belli oldu

        (Fotoğraflı)

        Ali Osman Çatana

        DÜZCE (İHA) - Voleybol Mahalli Ligi Gençler ve Yıldızlarda şampiyonlar belli oldu.

        Düzce Voleybol Mahalli Ligi müsabakalarında gençler ve yıldızlarda birinci olan takımlar belli oldu. 13 Şubat-15 Mart 2017 tarihleri arasında oynanan ve Kalıcı Konutlar Düzce Spor Salonunda devam eden Voleybol Mahalli Ligi maratonu sona erdi. Yıldız Kızlarda 4 Erkeklerde 4, Genç Erkeklerde 4 Kızlarda 6 olmak üzere toplam 18 takım yarıştı.

        Yıldız Kızlarda Düzce Belediyesi birinci, Gölyaka ikinci, Kaynaşlı üçüncü yıldız erkeklerde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Kulübü birinci, Gençlik Spor A ikinci ve Gençlik Spor B üçüncü olurken Genç Erkeklerde Halk Eğitim birinci, Akçakoca ikinci, Sis Yalıtım üçüncü Genç kızlarda ise Düzce Belediye birinci, Maraton Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Kaynaşlı Gençlik Spor Kulübü üçüncü olarak mahalli ligi tamamladı.

        Dereceye giren kulüplere madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Gülay Ercan, Personel Şube Müdürü Yasemin Sayın Köroğlu, Halk Eğitim İl Müdürü İlhan Çetin, Voleybol İl Temsilcisi Erdal Bostancı ve Voleybol Gözlemcisi Uğurkan Atalan takdim etti.

        (AOÇ-AY)

        16.03.2017 10:59:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler