Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldızlar Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası Kayseri'de başladı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ali Göç

        KAYSERİ (İHA) - Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Yıldızlar Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası 24'ü bayan 24'ü erkek 48 takımın katılımı ile Kayseri'de başladı.

        Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonunda oynanan müsabakaların ilk gününde 48 takım rakiplerini elemek için ter döktü. Kıran kırana geçen müsabakalarda rakiplerini mağlup eden takımlar büyük sevinç yaşadı.

        Düzenlenen şampiyona hakkında bilgiler veren Masa Tenisi İl Temsilcisi Halil Adak, "Kayseri'de başlamış olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına bugün ve yarın takım müsabakaları olacak. Cumartesi ve Pazar günleri ise ferdi ve çift bayanlar müsabakaları ile devam edilecektir. 24 bayan 24 erkek takımın katılımı ile gerçekleşecek olan turnuvada Kayseri'yi Kocasinan Belediyesi ve Kayseri büyükşehir Belediyesi Spor AŞ takımı temsil edecektir" ifadelerini kullandı.

        (AG-SK)

        16.03.2017 11:35:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler