Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görele'de lise öğrencilerinden 'Matematik Sokağı' projesi

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Görele ilçesindeki lise öğrencileri projelendirdikleri 'Matematik Sokağı' projesini hayata geçirdi.

        Görele ilçesindeki Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hayata geçirilen 'Matematik Sokağı' projesinin açılışı gerçekleştirildi. Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, öğretmenler ve öğrencilerin de katıldığı projenin açılışı aynı lisede eğitim gören Görele Belediye Başkanı Tolga Erener tarafından gerçekleştirildi. Hayatının en güzel yıllarını yaşadığı okulda böylesine güzel bir uygulamayı okul koridoruna sığdıran öğrencileri kutladığını belirten Başkan Erener, "Ben hepinizle gurur duydum. Gerçekten çok güzel bir iş çıkarmışsınız. Eğitim gördüğüm okulda öğretmen ve öğrenci ilişkilerinin yanı sıra, görsele yansıyacak olan ya da öğrencileri cesaretlendiren bu gibi aktivitelerin oluşu beni ayrı gururlandırdı. Gerçekten görsel ve akıl olarak iyi tasarlanmış ve hayata geçirilen bir projenin açılışını yaptık. Benim çok hoşuma gitti. Hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah bu gibi projenin matematik haricinde diğer branşlarda da bu gibi faaliyetler bu okulda devam eder. Bizim isteğimiz ve arzumuz Görele Anadolu Lisesinin başarılarıyla ve güzellikleriyle beraber anılmasıdır. Ben hepinize başarılar diliyorum. İnşallah bu güzel projeleri, faaliyetleri, güzellikleri hayatınıza da yansıtırsınız" dedi.

        (OK-ÖS-Y)

        16.03.2017 11:39:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler