Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demircili muhtarlardan Emekli'ye güvenoyu

        (Fotoğraflı)

        Kamil Akyol

        MANİSA (İHA) - Demirci Muhtarlar Derneği'nin iki yıldır başkanlığını yapan Nurullah Emekli yapılan olağan genel kurulda üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkan seçildi.

        Demirci Muhtarlar Derneğinin Olağan Genel Kurulu dernek lokalinde yapıldı. Genel kurulda derneğin faaliyet ve hesap raporlarının oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste gidilen seçimde 58 oyla mevcut başkan Nurullah Emekli 2 yıl için yeniden Demirci Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na seçildi.

        Seçimin ardından açıklama yapan Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli, "Muhtarlarımızın şahsıma ve yönetim kuruluma gösterdikleri desteğe teşekkür ediyorum. Yapılacak çok işimiz var. Demirci ve mahallelerine hizmet ağı kurmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizin köklü çözüme kavuşacak sorunları var. Hizmet makamlarıyla birlikte bu dönemi çalışarak geçireceğiz." dedi.

        (KA-SC)

        16.03.2017 12:02:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler