Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keskin, "Sistem güçlü liderler çıkaracak"

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - AK Parti Düzce teşkilatları, köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet, 3 köyde vatandaşlara anayasa değişikliğine destek istedi.

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dedeler, Soğukpınar ve Gündolaması köylerinde referandumu anlattı. İlk olarak ev ziyareti yaparak köy sakinleri ile konuşan Keskin, "Mevcut parlamenter sistemde halkın doğrudan yürütmeyi seçme hak ve yetkisi yok. Tek seçim yapıyoruz, sadece milletvekillerini seçiyoruz, hükümeti seçtirmiyor anayasa. Hükümet vekillerin içinden çıkıyor. Yeni değişiklik ile hükümeti de doğrudan milletin seçmesine imkan getiriyor" dedi.

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve heyeti, daha sonraki köylerde kahvehane ziyareti yaptı. Keskin burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de liderlerle bağlı bir istikrar olduğunu, halkla buluşan ve güçlü liderlik özellikleri olan biri geldiği zaman parlamenter sistemin siyasi istikrar, güçlü iktidar çıkarabildiğini söyledi. İl Başkanı Keskin, "Ama böyle liderler olmadığı zaman istikrar ve güçlü iktidar çıkmıyor. İstikrar için güçlü iktidar için bu millet her zaman Tayyip Erdoğan'ları Turgut Özalları, Adnan Menderesleri mi bekleyecek. Sistemin kendisi bunu çıkarsın. Sistemin doğası gereği siyasi istikrar her daim olsun, güçlü iktidar her daim olsun. İşte bu yeni sistem Türkiye'nin geleceğinde bunu sağlayacaktır" dedi.

        (AY)

        16.03.2017 12:26:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler