Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman'da hanımlar spor ve kültür merkezinde çalışmalar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek, Osman Gazi Mahallesi'nde yapımına başlanılan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezinde çalışmalar devam ediyor.

        Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, sosyal ve kültürel anlamda da Karaman'a en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirterek, Osmangazi Mahallesi'nde yapımına başlanan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Çalışkan, "Ev işlerinin verdiği yorgunluğu atmak isteyen veya öğrendiği işler ile aile bütçesine katkı sağlamak isteyen hanım kardeşlerimiz için hizmete sunduğumuz merkezlere bir yenisini daha ekliyoruz. Yeni hanımlar lokali, Osman Gazi Mahallemizde bulunan bin 942 metrekare alan üzerinde ve 350 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bu merkezlerimizde hanımlar gündelik yaşantılarından biraz olsun uzak kalarak eğlenebiliyor, çeşitli spor aktivitelerine katılabiliyor, el sanatları kurslarına katılarak el işleri öğrenebiliyorlar. Bu kurslar sayesinde hanımlar ürettikleri ürünleri satmak sureti ile aile ekonomilerine katkıda bulunabiliyorlar. Ayrıca bu merkezlerimizde hanımlara aile danışmanlığı, sosyal, psikolojik ve hukuki açıdan da hizmet veriyoruz. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olan bu yatırım ve hizmetlerimize önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edeceğiz" dedi.

        (MD-FM-Y)

        16.03.2017 12:29:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler