Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akşehir'de "Aile ve Gençlik Eğitimi" konferansı

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, kültürel etkinlikleri kapsamında eğitici konferanslarına devam ediyor.

        Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansa, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Akşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Eği, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bu hafta gerçekleştirilen konferansta Eğitimci-Yazar Dr. Halit Ertuğrul konuşmacı olarak katıldı.

        Eğitimci-Yazar Halit Ertuğrul konferansında 'Aile ve Gençlik Eğitimi' konusunu işledi. Gençlere ve çocuklara gereken değeri vermenin önemini ve onlara yeterli sevgiyi göstermenin gerekliliğini anlatan Ertuğrul, zaman zaman kendi hayatından sunduğu kesitler ile konferansını tamamladı.

        Konferans sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından, Eğitimci-Yazar Dr. Halit Ertuğrul plaket takdim etti.

        (CF-AH-Y)

        16.03.2017 12:36:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler