Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli'de asfalt çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli Belediyesi'nin ilçe genelindeki asfalt çalışmaları devam ediyor. Asfalt ekibi, ilçenin en eski okulu konumundaki Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması yaptı.

        Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yazılı bir açıklama yaparak, Erdemli genelinde sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi. İlçenin kaliteli bir görünüme sahip olabilmesi ve vatandaşların kaliteli bir yaşam sürdürülebilmeleri için 7/24 durmadan çalıştıklarını vurgulayan Tollu, ilçenin dört bir yanını sıcak asfaltla kaplayacaklarını kaydetti. İhtiyaç olan her yere anında müdahale edilerek çalışmalar yapıldığını ifade eden Tollu, ekiplerin Erdemli Lisesi civarındaki yollarda sıcak asfalt çalışması yaptığını belirtti. Tollu, "Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda rakip tanımıyoruz. Her geçen gün kendimizi geliştirerek daha fazla yeri asfaltla buluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Birçok mahallemizi sıcak asfaltla tanıştırdık. Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götürüyoruz. Erdemli'nin yayla mahalleleri de dahil asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız. Vatandaşımızın içi rahat olsun söz verdiğimizden daha fazla hizmeti gerçekleştireceğiz" dedi.

        (KYM-Y)

        16.03.2017 12:52:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler