Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kariyer fuarı, öğrencilerle firmaları buluşturdu

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü öğrenciler için Kariyer Fuarı düzenledi.

        Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi kampüsünde 13.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleşen Kariyer Fuarında 24 firma yer aldı. Ağırlıklı olarak otel ve çeşitli turizm işletmelerinin bulunduğu fuarda, üniversite öğrencileri iş ve staj mülakatı fırsatı yakaladı. Firma yetkilileri, kurulan stantlarda öğrencileri iş konusunda bilgilendirdi.

        DEÜ Foça Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Kozak, turizm sektörüyle işbirliği toplantılarını tüm firmaları bir araya getirerek tek günde bütünleştirdiklerini, hem öğrencilere hem firmalara fırsat sağladıklarını söyledi. Kozak, "24 firma okulumuza verdikleri önemi göstererek öğrencilerimizle buluşmaya geldiler. Hepsine teşekkür ediyoruz" dedi.

        (SV-ÖA)

        16.03.2017 12:52:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler