Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesinden bin 6 aileye gıda yardımı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa Aşevi Derneğinden yardım alan bin 6 ailenin yanında oldu. Bin 6 aile için bin 6 adet gıda kolisi, derneğe teslim edilerek ailelere dağıtımı sağlandı. Kolilerin dağıtımına katılan Başkan Fevzi Demirkol, "İhtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmamız gerektiği mesuliyeti içerisinde hareket ediyoruz" dedi.

        Şanlıurfa Aşevi Derneğinden yardım alan bin 6 aileye, Haliliye Belediyesinden destek geldi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan gıda kolileri, dernek yetkililerine teslim edilerek, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı sağlandı.

        Başkan Fevzi Demirkol da, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mehmet Keskin ile birlikte Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Topal tarafından karşılanan Başkan Demirkol, dernek binasında bulunan ailelerle görüştü. Ailelere, Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Demirkol, desteklerinin de devam edeceğini belirtti.

        Haliliye Belediyesi olarak daha önceden de bin 1 aileye gıda kolisi dağıttıklarını ve derneğin bir yıllık 450 bin adet ekmek ihtiyaçlarını da karşıladıklarını hatırlatan Başkan Demirkol, açıklamasında," Şanlıurfa Aşevi Derneği senelerden beri muhtaçlarımıza, yetimlerimize, dullara, öksüzlerimize hizmet etmektedir. Malını infak eden mali durumu yerinde olan kardeşlerimizin ve çeşitli kuruluşlarımızın yardımlarıyla ayakta durmaktadır. Herhangi bir şekilde dul, yetim, öksüz kalmış kişilere sosyal mesuliyet bilinci içerisinde hareket eden bir kuruluş olarak kendilerine her zaman yardımcı olmamız gerektiği mesuliyeti içerisinde hareket ediyoruz. Haliliye Belediyesi olarak daha öncesinden bin bir ailemiz için gıda kolisi hocamıza taktim ettik. Şimdi de bin altı koliyle muhtaç olan ailelerimizin evine birer koli girmesini temin ettik. Bu tip yardımlarımızın, desteklerimizin daha da artarak devam edeceğini açıklamak istiyorum" ifadelerine yer verdi.

        Dernek Başkanı Ali Topal ise, "Başkanımız Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Aşevinin ihtiyaçlarına mukabil bu yıl bize buradan yardım alan dul, yetim, sakat, öksüz aileleri sevindirdi. Başkanımıza müracaat ettik, başkanımız her an yanımızdadır. Başkanımız bu yıl ikinci defa bin altı aileye yardım paketi verdi. Ben kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

        (Şİ-OE-Y)

        16.03.2017 12:59:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler