Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık'ta "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ruhu sizlersiniz" projesi

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ruhu sizlersiniz" diyerek yeni proje başlattı.

        Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'nin toplantı salonunda rehber öğretmenlerin katılımıyla yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, "Eğitim öğretime devam ediyorken, birlikte çalışıyorken, yaptırmak için değil, sizin fikirlerinizi ilçede hep birlikte hayata geçirmek için bir araya gelmenizi önemsiyorum. Sizler; okulların dili, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de ruhusunuz. Okullarımızda Rehber öğretmenlerimizin varlığı paha biçilmez değerdedir. Bir rehber öğretmenin ilçe yönetiminde en az benim kadar önemi vardır. Eğitimin en önemli parçaları çıkınca bütünlük bozulur. Beden eğitimi, rehberlik ve müzik gibi dal öğretmenleri, bedensel olarak var olup, etkinlikleri ve farklılıklarıyla varlık göstermiyorsa sistem bozuluyor. Yönetici olduktan sonra, her şeyi en iyi bilen, en iyi yöneten, 'emrimde şu kadar öğrenci bu kadar öğretmen var' zihniyetini yıkmalıyız" dedi. Güner Bahadır; ardından okulu gezerek incelemelerde bulundu.

        (SS-BT)

        16.03.2017 13:21:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler