Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerden Çanakkale Savaşı gösterisi

        - Anaokulu öğrencileri şehitleri unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Alişuuri Anaokulu Şirinler sınıfı tarafından hazırlanan "Şehitlerimiz" temalı sergi ve gösteri izleyiciler tarafından beğenildi.

        Ali Şuuri Anaokulu Şirinler sınıfı tarafından hazırlanan "Şehitlerimiz" temalı serginin açılışını Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay yaptı. Konakbay kurdele kesimi sonrası yaptığı konuşmada "Alişuuri İlkokulumuz yönetimi ve başta ana sınıfı öğretmenimiz Çiğdem Hanıma ona gönülden destek veren velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz, hazırlarken de milli ve manevi değerlerle bezenmiş, vatanını milletini seven ailesine ve bütün insanlığa yararlı bireyler olarak yetiştirmek durumundayız çocuklarımızı. Bunun ana sınıfından da başlaması bizim için çok önemli. Bu nedenle milli ve manevi değerlerimize duyarlılığı ana sınıfından başlayarak çocuklarımıza aktaran öğretmenlerimize ve değerli velilere de ben çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarınlarımız emin ellerde olacak. Geleceğimizi bu çocuklarımızı güzel yetiştirmek suretiyle yarınlarımızı onlara emanet edeceğiz" dedi.

        Serginin gezilmesinin ardından Şirinler sınıfı öğrencileri Çanakkale Savaşını anlatan gösterisi veliler tarafından beğenilerek uzun süre alkışlandı.

        (OF-

        16.03.2017 14:25:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler