Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya, spor turizminde de iddialı

        - Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek:

        - "Ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenleyecek standartlarda tesislerimiz var"

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik A.

        AMASYA (İHA) - Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek, kış döneminde spor turizmini canlandıracak ulusal ve uluslararası organizasyonlara talip olduklarını açıkladı.

        Düzenlediği basın toplantısında yaz döneminde turist kafilelerinin uğrak yeri olan şehrin kışında spor turizmiyle hareketli olması için yeni organizasyonlara talip olduklarını belirten Abdullah Kodek, "Ulusal ve uluslararası şampiyona, organizasyon düzenleyecek standartlarda tesislerimiz var. Sürekli organizasyon alıyoruz. Bir organizasyonda 300, 400 kişi geliyor. Organizasyonların aynı döneme denk gelmesiyle bazen hafta sonu bin kişinin geldiği zamanlar oluyor. İlin tanıtımı ve ekonomiye de katkısı oluyor" dedi.

        7'den 77'ye herkese spor yaptırmayı benimsediklerini ve planlamalarını da bu yönde yaptıklarına değinen Kodek, il merkezi ile ilçelerdeki spor tesisi yatırımlarına ilişkinde bilgiler verdi.

        (MÇ-SLH-Y)

        16.03.2017 15:10:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler