Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Avcı din görevlileri ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis'in Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, din görevlileri ile bir araya geldi.

        Kaymakam Avcı İlçe Müftüsü Şıhmehmet Kar ile birlikte ilçe ve köy köylerde görev yapan din görevlileri ile Sosyal Yaşam Merkezinde bir araya geldi.

        Kaymakam Avcı, yaptığı konuşmada, ilçe, köy ve mahalle camilerinde dini hizmetlerin en güzel şekilde yerine getirilmesi için, gayret gösteren topluma rehberlik ve önderlik eden, ilmi, irfanı ve yaşantılarıyla örnek teşkil eden din görevlilerinin dini hizmetleri yürütmelerinde çok önemli bir rol oynadıklarını ifade etti.

        Kaymakam Avcı konuşmasının devamında, "Köy ve mahallelerdeki camilerde sadece cemaatimize değil gençlerimize, çocuklarımıza yönelik okuma programlarının, istenildiğinde ulaşılabilecek kütüphanelerin sayısının artması gerekiyor. Yapılacak dini etkinliklerde daha coşkulu daha etkin projelerin gönüllü ve etkin bir şekilde gerçekleşmesi gerekiyor. Her zaman, her konuda sizinle bir araya gelebileceğim. İmkanlar çerçevesinde kaymakamlıkça destek olacağım" ifadelerini kullandı.

        (MAD-OE-Y)

        16.03.2017 15:37:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler