Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurhisar'da Türk Halk Müziği Korosu konseri

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Çukurhisarlı vatandaşlara Şef Mehmet Özel yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu tarafından konser verildi.

        Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın da katıldığı konserde, Mehmet Özel şefliğindeki, belde evleri kursiyerlerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, Tepebaşı Belediyesi Çukurhisar Belde Evi'ne gelen vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

        Konserde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, koro üyesi kadınlara ve Şef Mehmet Özel'e teşekkür ederek; "Salonu doldurmanızdan dolayı çok mutlu oldum. Müzik çok önemli. Türk Halk Müziği'nin içinde Türk insanın acısı, sevgisi, yurt, dağ, bayır her şey var. Şef Mehmet Özel'e çok teşekkür ediyorum. Belde evi kursiyerlerinin böyle bir koro oluşturması çok önemli. Atatürk'ün sevdiği şarkıları da dinledik. Gerçekten çok duygulandım. Dileğimiz, Atatürk'ün sağladığı laik cumhuriyetin ilelebet devam etmesidir" dedi.

        Ardından Başkan Ataç, Mehmet Özel'e çiçek takdim etti.

        (İHA-MET-Y)

        16.03.2017 15:38:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler