Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincik ilçesinde TYP kurası çekilişi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Erkut

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Sincik İlçe Belediyesine, Toplum Yararına Çalıştırma Programı (TYP) kapsamında istihdam edilecek olan işçiler için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

        Sincik Belediyesi ile Adıyaman İşkur Müdürlüğü arasında yapılan sözleşme gereği TYP kapsamında Sincik Belediyesinde istihdam edilecek olan işçiler, noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi. Altı ay istihdam edilecek olan 50 kişilik iş için 93 kişi başvurunca kura çekildi.

        Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, "İşkur İl Müdürlüğü ile Belediyemiz arasında yapılan anlaşma gereği 50 kişi istihdam etmek üzere bir proje geliştirdik. Bu projemiz neticesinde 50 kişi istihdam ediyoruz. Kura çekimini noter huzurunda şeffaf bir şekilde, hiç kimseyi kayırmadan eşit bir şekilde herkesin gözü önünde noter kurasıyla belirledik" dedi.

        (AE-AHM)

        16.03.2017 15:44:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler