Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ'ye devredilen taşınmazlar yerinde incelendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan, Saruhanlı'yı ziyaret ederek, ilçedeki taşınmazlarla ile ilgili incelemelerde bulundu.

        MASKİ, merkez dışında yer alan 15 ilçedeki birimlerinde işleyişi yakından takip ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı'ya inceleme ziyareti düzenleyen Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan, ilçedeki taşınmaz mallarla ilgili denetimler gerçekleştirdi. İl özel idarelerinin kapatılması sonucunda oluşturulan Devir Tasfiye Komisyonu tarafından MASKİ'ye devredilen taşınmazları yerinde inceleyen Daire Başkanı Yalçın Uzan, devrolan arazilerle ilgili de MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik'ten bilgi aldı. Görüşmenin ardından, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Nuri Güncan'ı da ziyaret eden Uzan, "Hem MASKİ Genel Müdürlüğümüzün kurumsal işleyişini daha düzenli ve sistemli hale getirmek, hem de milli servetimizi oluşturan arazilerimizin amacına uygun şekilde değerlendirilmesini sağlamak amacıyla ilçe denetimlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız, sahip olduğumuz imkanları en verimli şekilde değerlendirerek, Manisalıya her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek" dedi.

        (ÖND-Y)

        16.03.2017 15:58:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler