Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek, Halk Ekmek Fırınını denetledi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Halk Ekmek Fırınını denetledi.

        Çakırlar Mahallesi'nde hizmet veren Konyaaltı Belediyesi Halk Ekmek Fırını ile bölge halkı bakkal ve marketlere göre çok daha uygun fiyata ekmek satın alabiliyor. Halk sağlığını son derece yakından ilgilendiren fırınları takibe altına aldıklarını dile getiren Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, denetimlere kendi ekmek fırınlarından başladıklarını söyledi.

        Antalya Fırıncılar Odası'yla geçtiğimiz yıllarda yaptıkları görüşmeler neticesinde Konyaaltı ilçe sınırları içinde yer alan fırınların doğalgaza geçtiğini ifade eden Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Halk Ekmek Fırını'nda da ekmek üretimi için temiz enerji olan doğalgaz kullanıldığını kaydetti. Bununla birlikte hijyenik koşulların da uygunluğunun son derece önemli olduğuna değinen Muhittin Böcek, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

        "En temel besin gıdası olan ekmeğin düşük fiyattan halka ulaştırılması son derece önemli" diyen Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Halk Ekmek Fırını'nda günde ortalama 8 bin ekmek ürettiklerini ve 85 kuruştan halka satışını yaptıklarını söyledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        16.03.2017 16:11:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler