Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal'da kimsesiz ailelere evde bakım hizmeti verilecek

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA)-Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, yaşlı ve kimsesi olmayan ailelere ayda en az iki defa evde temizlik ve bakım hizmeti verileceğini söyledi.

        Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde muhtarlarla toplantı yapan Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, muhtarların devletin mahallelerdeki gözü ve kulağı olduğunu ifade ederek,"Mahalle muhtarlarımızla diyalog geliştirebilirsek halkımıza daha yakından hitap edebileceğimizi düşünüyoruz. Bu anlamda ben bu haftadan itibaren nüfusu kalabalık mahallelerimizden başlamak üzere daire müdürlerimizi de alarak bizzat vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Toplantılarımızda aynı zamanda Belediyemizden de temsilciler olacak. Bu şekilde haftada birkaç mahallemize giderek halkımızla iç içe olacağız" dedi.

        Turhal'da ilk defa bir uygulamayı faaliyet geçireceklerini ifade eden Üçer,"Siz muhtarlarımızın belirleyeceği her mahallemizden yaşlı ve kimsesi olmayan ilk etapta bir ailemize ayda en az iki defa evde temizlik ve bakım hizmeti vereceğiz. Tabi zamanla bu ailelerimizin sayısını artıracağız. Bunu haricinde adres kayıtlarına dikkat etmenizi ve yakından takip etmenizi istiyorum. Bu sayede adres taşımadaki usulsüzlük ve yolsuzlukların üzerine hep beraber gideceğiz" diye konuştu.

        (Nİ-UY-Y)

        16.03.2017 16:22:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler